tisdag 31 januari 2012

♥ ♥ Linnéa 2 år ♥ ♥

Idag blev vår "stora" lilla tjej 2 år! Det är helt otroligt vad tiden går fort. Tänk att det var 730 dagar sedan jag låg där på förlossningen och krystade ut vår lilla prinsessa. Så fantastiskt och så underbart! Vi älskar dig vår lilla skatt så enormt mycket och du och Alicia är det finaste vi har ♥

Det sprutar ut ord ur hennes mun nu och hon säger massor med treordsmeningar. Det är så roligt, och man förstår henne väldigt bra. I alla fall jag som är med henne hela dagarna. Hon busar för fullt men är en jättesnäll liten tjej, fast hon har ett himla humör när hon visar den sidan till. Linnéa säger "syste" och ibland "lilla syste" till Alicia. Hon tycker verkligen om henne och har inte varit dum mot henne en enda gång än så länge. Hoppas det håller i sig. Det enda är att hon kan bli lite irriterad när Alicia försöker ta hennes saker. Då säger hon "nej inte ta" eller "bort". Hihi. Det är så gulligt så vi kan knappt hålla oss för skratt.

På dagen idag städade vi lite och plockade, bakade, fixade och lekte med våra små tjejer. Linnéa tyckte det var väldigt roligt att leka med ballongerna och försöka blåsa upp dem. Sen hade vi kalas med mormor och morbror på eftermiddagen. Innan de kom var vi ute en stund i det fina vädret, Alicia sov gott i vagnen och Linnéa traskade runt i snön. Sen fikade vi med sockerkaka och kokosmuffins som jag hade bakat. Kände inte för att göra någon tårta för Linnéa äter ändå inte det, hon smakade lite på kakan men åt helst upp de små blommorna som låg på. Hihi. Hon fick jättefina presenter och hon verkade väldigt glad för dem. Det blev en rosa matta, tröja, klänning, två paket med duplo och rosa bestick. Kläderna hon fick var väl tyvärr inte så intressanta, men jag blev ju himla glad! Alltid roligt att få fina kläder till tjejerna. Vi hade inte köpt så mycket för vi visste att hon skulle få tillräckligt ändå. Av oss fick hon tre par Hello Kitty-strumpor, grodspel, Mimmi-bil och barnkammarboken-cd. Vi hade också ett litet kalas i fredags tillsammans med farmor, för hon är i Spanien nu. Då fick hon bord och stolar till sitt rum, Hello Kitty-ryggsäck och Hello Kitty-morgonrock. Jättefina saker!












Inga kommentarer: