onsdag 20 april 2011

Vattenläcka i köket!!!!

Idag när vi kom ut till huset för att titta så möttes vi av ett hemskt besked! De hade upptäckt en vattenläcka i köket bara några minuter innan vi kom. Troligtvis så har de borrat fel när de monterade huset och nu idag när de skulle släppa på vattnet så upptäcktes det. Det var bara rörmokaren och elektrikern där så de fick snabbt ringa runt efter folk och försöka rädda situationen så gott de kunde. Det skulle komma 4 personer inom en timme. Rörmokaren började slita upp vårt fina nylagda köksgolv. Aaaaahhh!! Det kändes i hjärtat!! Såg bara tiden rinna iväg och kände att vi kunde drömma om inflyttning den 5 maj. Blev helt matt....ville nästan börja gråta... Men vi vet fortfarande inget om det bli försenat, för det kunde ju inte de killarna svara på. De kommer ju så klart jobba på så fort de bara kan för att slippa senarelägga slutbesiktningen, och slippa betala ut vite till oss. Usch...väntar bara på att få ett samtal från LB-hus. Men håller verkligen tummarna för att de hinner fixa allt så att vi får flytta in som det är tänkt. Fick i alla fall några bilder precis innan de började riva upp vårt golv...






Vattenläckan!



2 kommentarer:

Cicci sa...

He hej!
Kul med fler LB-hus bloggar! Jag brukar kika in här dÅ och då. Man längtar så mycket på sitt eget hus nu men får nöja mig med bilder på andras än så länge!

Vad tråkigt med läckan, ni får trösta er med att det fortfarande är deras hus så länge ni inte fått nyckeln och va glada för att det inte hände efter att ni flyttat in. Även om det skulle dröja lite med inflyttningsdatumet. Hur gör de nu för att komma åt läckan, kommer de behöva bila upp betongen?

//Cicci
www.vabeln7.se

Liselott sa...

Hej! Ja, skoj att du läser ibland. Det är riktigt tråkigt med vattenläckan, men det verkar som att de kommer hinna fixa det så vi får flytta in i tid. Tror det räcker med att ta bort golvet och torka ut all fukt.

Mvh Liselott