måndag 21 mars 2011

Helgen som var

Idag var vi ute i huset igen. Vi kollade igenom allt kakel och all klinker så att det var rätt levererat. Och vi pratade igenom hur allt skulle kaklas och vilken fog vi skulle ha. Känns som att det kommer bli jättebra. På fredag är det förhoppningsvis helt färdigkaklat. Nu är köket också färdigtapetserat, det blev himla fint. Det har hänt ganska mycket i huset nu varje gång vi är ute och tittar, det är riktigt roligt. Vi längtar så otroligt mycket tills det är klart nu!

Köket.


Nu är garageportarna monterade också.

För övrigt har vi haft en jättemysig helg. I fredags åkte jag och Linnéa tåget till Ytterby och mötte upp Christoffer, sen åkte vi ju ut till huset. På kvällen tog vi det mest lugnt, tittade på tv och åt lite godis. I lördags var vi ute vid 421 och Sisjön och kollade lite affärer, bland annat letade vi efter ett nytt köksbord. Vi har hittat ett som vi gillar, men ska kolla lite till ifall vi hittar något ännu bättre. Igår var jag och åt brunch på 1252 på Linnégatan med Elin, Anso, Karin, Maria T och Maria V. Vi hade massor att prata om, och självklart var d
et riktigt trevligt! Idag var vi hemma hos Christoffers mamma och fikade efter att vi varit i huset. Sen blev det lite mer köksbordskollande. Nu blir det lite slappande framför tvn, "bygglov" och "en unge i minuten". Bye!

Mina älsklingar tar en tupplur.


Inga kommentarer: